Dodge Charger - Portrett hos Kilen Billakkering

Kilen Billakkering har mange spennende oppdrag inne nå for tiden. Som f.eks denne Dodge Charger´n
Da måtte den bare foreviges da vettu ;) 

chargerpanorama2600px

Bilfoto er ganske så utfordrende og jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle gjøre dette, men hadde en idé. Først hadde jeg tenkt å bruke lengst mulig eksponeringstid for så å tegne opp bilen med en blits ved å utløse den x antall ganger mens jeg selv gikk rundt bilen og avfyrte blitsen som jeg da bar på. Fikk ikke så godt resultat med ved dette forsøket fordi gjenskinnet/speilinga av softboksen ble hakkete og oppstykket.

Jeg ende heller opp med å ta for meg mindre partier av bilen som jeg lyssatte med lang lukker og x ant blits avfyringer. Ved å kombinere dette med etpar ekstra eksponering av lokalet både med og uten blits hadde jeg mer å gå på i retusjeringa. Jeg endte opp med 7 ulike eksponeringer( front, side, tak, inni bilen, Lars Erik, rommet rundt og et flatt et kun av bilen) som ble til dette bildet.

Gleder meg til KB får inn fler grommbiler ;)

4 kommentarer

Tala

19.jan.2009 kl.00:43

KONGEBIL!!!<3<3<3 *elsk!!* =P

'I DO PHOTO'??

19.jan.2009 kl.10:58

Naaais!!! Fett bilde Simonsen! Knallfine farger! Litt harry med de lakkboksene som står foran han og tar opp litt for mye av min oppmerksomhet, men bortsett fra det var det superbra! Klør i fingra etter å starte på webben nå forresten! Send it over!

Kjetil S

19.jan.2009 kl.11:39

Takker og bukker ;) Du vet, produkt plassering - viktig for senere bruk av bildet. Spies Hecker er lakk leverandøren deres og de har en grøse kalender pr år. Sånn uten nakne damer ;) (er jo lov å drømme om det å)Du skal snart få webbsaker, litt tekstedit fra minside bare . Tjohei

Dan

23.jan.2009 kl.19:10

OooO.. Bra bilde , knall bil !! :D

Skriv en ny kommentar

pixelphoto

pixelphoto

32, Tønsberg

Fotograf/Grafisk Designer fra Tønsberg. Jobber frilance med eget firma. Foto og Logodesign = pixelphoto.no

Kategorier

Arkiv

hits