Bilfoto for Kilen Billakkering (Mini med 280Hk Twinturbo)

thebridgeminiblurrcropped9368

Kilen Billakkering har lakket denne smekre lille barskingen. En syk liten Mini Pickup med 280Hk og Twinturbo. Det er Henrik Otterstad som eier bilen og som var snill og gav oss nøklene for en kveld. Larsi skulle bare kjøre forsiktig, vi skulle jo bare ta bilder. Men han ble avslørt av eieren selv, som hadde vært ute å gjort hagearbeid og påsto han kunne høre oss et kvarter før vi kom på døra med nøklene. Han bare smiltre og sa; Det var gøy :) Dere må låne den en gang senere! det mangler minst 100Hk!!
Ja takk !! ;)

Så var det det å ta bilder av bilen da. Har forsøkt dette en gang tidligere og visste sånn ca hva som skulle til. Kameraet eller objektivet burde ha Bilde Stabilisator, være passe vidvinklet ( I dette tilfellet 24mm) , og stilles inn på minimun 1/50 sek (ikke raskere, da oppnår man ikke den uskarpe asfaslten og bakgrunnen). Bilen man tar bilde av må kjøre i minst 50 km/t, og den bilen du tar bilder fra må kjøre eksakt like fort. Så gjelder det bare å komme i sweet position.
Personlig synes jeg det er stilig å komme så nærme asfalten som mulig. Det gir stor fartsfølelse. Så for å ikke være 100% sikker på å dø, valgte vi å gjøre det litt sikkert. Jeg tok på meg min gamle surfe-trapes og vi bandt et tau fra den og i lastefestene baki VW Transporteren, lempet inn noen madrasser og strammet tauet slik at jeg jeg fikk hodet og overkroppen ut av sidedøra, mens jeg kunne ha kameraet klint nedi asfalten (Oops, det smalt nedi etpar ganger..) Sidedøra ble så teipet fast med Duckteip (rikelige mengder). Så var det bare å henge ut og håpe på det beste mens de to sjåførene kommuniserte seg imellom. Veldig gøy ;)

Takk til søster som stilte opp som Transporter Sjåfør ! Og ikke minst; takk til Henrik for lånet av bilen ;)

5 kommentarer

Vegard

30.mai.2009 kl.21:26

naaaaaaaaaaaaais!!!

ChristineWendelBLOGG

30.mai.2009 kl.23:16

Heftig Kjetil! Veldig smooooth bilde!

Marit Johanne Resell

30.mai.2009 kl.23:58

tommeln opp!

Søster Karine

31.mai.2009 kl.00:02

Kuuuuuuullllt! Det blei bra bilde! Den var rå å sitte på med å:)

Jonas

16.jun.2009 kl.23:40

Sinnsykt kult bilde Kjetil!! Ser ut som du koser deg paa jobb : )

Skriv en ny kommentar

pixelphoto

pixelphoto

32, Tønsberg

Fotograf/Grafisk Designer fra Tønsberg. Jobber frilance med eget firma. Foto og Logodesign = pixelphoto.no

Kategorier

Arkiv

hits